29 Mart 2024 Cuma




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Tarih : 13 Mart 2023 Pazartesi 21:30

Ülkemizin dört bir yanında fedakârca görev yapan tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlayan Başkan Yılmaz; “Kahramanlar sadece hikâyelerde olmaz. Bizler, sağlık çalışanlarımızın pandemi sürecinde ve deprem felaketinin ardından sabırla, fedakârlıkla verdikleri mücadeleye hep birlikte şahit olduk. Sağlık ordumuzun tüm kahramanlarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız” dedi.

“SAĞLIK KAHRAMANLARINI UNUTMAYACAĞIZ”

Başkan Yılmaz,  pandemi döneminde yaşamını yitiren sağlık çalışanlarını anmak amacıyla Sağlık Kahramanları Parkı’nı inşa ederek, sağlık ordusuna ithaf ettiklerini de söyledi.

Korukent Mahallesi’nde kente kazandırdıkları parkta; bir kadın ve bir erkek doktorun büstü ile koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren sağlık çalışanlarının kaidelerinin yer aldığını belirten Başkan Yılmaz; “Salgınla mücadelede hayatını kaybeden sağlık kahramanlarımızın anısını yaşatmak amacıyla Sağlık Kahramanları Anıt Parkımızı, 2021 yılında kentimize kazandırdık. Milletimizin, devletimizin, toplumumuzun sağlık çalışanlarımıza olan minnettarlığının bir nişanesi olsun istedik. Bu anıt park sadece Toroslar’ın değil, sadece Mersin’in değil, Türkiye’nin her köşesinde görev yapan tüm sağlık kahramanlarınındır” ifadelerini kullandı.

Türk Milleti’nin bugüne kadar birçok badirenin üstesinden el birliğiyle geldiğine dikkat çeken Başkan Yılmaz; “Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinin yaralarını da devlet millet el ele büyük bir seferberlikle sarıyoruz. Depremin hemen ardından afet bölgelerine giderek depremzede kardeşlerimize umut olan sağlık çalışanlarımızla gurur duyuyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle sağlığımızı emanet ettiğimiz hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, görev başında şehit düşen ve ebediyete intikal eden sağlık çalışanlarımızı rahmetle anıyorum” şeklinde konuştu.

 



Paylaş :
 
Etiketler :  tıp, bayram, mersin, toroslar, mesaj

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA