29 Mart 2024 Cuma




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
MESKİ, ADIYAMAN’DA DEPREMDEN ZARAR GÖREN İÇMESUYU VE KANALİZASYON HATLARINI ONARIYOR


Depremin yaralarını sarmak için ilk anlardan beri tüm birimleriyle seferber olan Büyükşehir, depremzedeleri susuz bırakmamak ve salgın hastalıkların önüne geçmek amacıyla kolları sıvadı. Büyükşehir Belediyesi MESKİ ekipleri, Adıyaman Gölbaşı ilçesinde depremden zarar gören ve kullanılamayan içmesuyu ve kanalizasyon hatlarını onarıyor. Ekipler, bölgedeki kanalizasyon hatlarını da titizlikle temizliyor.

 

Tarih : 14 Şubat 2023 Salı 23:34

Depremin yaralarını sarmak için ilk anlardan beri seferber olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgelerindeki çalışmalarına her geçen gün yenilerini ekliyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde çalışmalarını sürdüren Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, depremden etkilenen bölgelerden biri olan Adıyaman Gölbaşı İlçesinde içmesuyu ve kanalizasyon hatlarındaki arızaları gidermek için büyük bir özveriyle çalışıyor. İhtiyaç duyulan her alanda vatandaşların yanında olan Büyükşehir, bir yandan depremzedelerin içmesuyu ihtiyacını giderirken bir yandan da salgın hastalıkların önüne geçmek için kanalizasyon hatlarını temizliyor.

BÜYÜKŞEHİR, VATANDAŞLARIN SUSUZ KALMASININ ÖNÜNE GEÇİYOR

Depremin 8. gününde afet bölgelerinde depremzedelerin en çok ihtiyaç duyduğu şeylerin başında içmesuyu, yemek, barınma ve temizlik geliyor. Depremin ilk anlarından itibaren bütün imkânlarıyla seferber olan Büyükşehir Belediyesi, depremzedeleri mağdur etmeyecek çalışmaları hayata geçiriyor.

MESKİ Genel Müdürlüğü, Adıyaman Gölbaşı ilçesinde içmesuyu ve kanalizasyon hatlarında oluşan arızaların tespiti ve onarılması için içmesuyu bakım-onarım aracı, sızıntı tespit aracı, vidanjör ve kanal açma aracıyla birlikte ekiplerini görevlendirdi. Öncelik olarak ilçenin içmesuyu ihtiyacını çözmek ve vatandaşları susuz bırakmamak için seferber olan ekipler, depremde zarar gören hatların tespitinin ardından onarım çalışmalarına da hızlıca başladı. Kanalizasyon hatlarındaki tıkanıkların titizlikle temizliğini sağlayan ekipler, fosseptik çukurlarını da çekerek, taşmaların önüne geçiyor.

 



Paylaş :
 
Etiketler :  meski, içmesuyu, adıyaman, onarma, deprem

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA