16 Nisan 2024 Salı




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
KİTAP TUTKUNLARI, ‘KİTAP FUARI’NDA BULUŞTU


Her bir kitap farklı bir hikâye, farklı bir dünya. Yediden yetmişe herkes farklı bir hikâyeye şahitlik etsin düşüncesiyle hayata geçirilen, “Erdemli Kitap Günleri” başladı.

 

Tarih : 17 Aralık 2022 Cumartesi 10:18

Ali Lidar’dan Sinan Akyüz’e, Sinan Yağmur’dan Tolga Uluaydın’a varıncaya kadar onlarca şair ve yazar Kitap Fuarına gelirken,  70 yayınevi binlerce kitabı, kitapseverlerle buluşturuyor.

Erdemli Belediyesi Dr. Devlet Bahçeli Meydanı’nda kurulan Kitap Fuar Alanı’nda kitapseverler, yazarlar ile söyleşilere katılıp sohbet etme imkânını buluyor. Kitap Fuarının en büyük müdavimi ise öğrenciler.

“HER KİTAP FARKLI BİR DÜNYA”

Her bir kitabın farklı bir dünya olduğuna dikkat çeken Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “70 yayınevi on bir yazarın katılımıyla dokuz gün sürecek etkinliğimiz, gençlerimizin okumaları adına, gençlerimizi yazarlarla buluşturarak onların hayal dünyasını genişletmek adına, onların hayal dünyasına yeni yeni düşünceler, yeni yeni fikirler elde etmeleri ve hayal dünyalarını genişletmek adına böyle bir fuarın Erdemlimizde olması, Erdemlimizin kültür hayatına, Erdemlimizin sanat hayatına çok ciddi bir katkı sunacağını biliyoruz, bu düşünce ve hareketle Erdemlimizde ilki gerçekleştiriyoruz. Yediden yetmişe tüm Erdemlileri Kitap Günlerine davet ediyoruz” diye konuştu. 

“YEDİDEN YETMİŞE KATILIM”

Kitap günlerine ise yediden yetmişe her yaştan ilgi var.

Günümüzde sosyal medyadan dolayı kitaplara olan ilginin az olduğunu ifade eden Fatma Yıldız,  “Hep internetle uğraşırken kitaplar aslında unutuldu” diye konuştu.

Kitap fuarlarının öğrencilerin gelişimi için çok önemli olduğunu ifade eden Ömer Yazar, “ Böyle fuarların çocukların gelişimi için gayet faydalı olacağını düşünüyorum”  diye konuştu.

Yazarların gençlerle buluşmasından dolayı duyduğu memnuniyetini ifade eden yazar Cafer Aksay, “ Erdemlili bir yazar olarak böyle güzel bir faaliyette Erdemlili gençlerimizle, çocuklarımızla buluşmanın onurunu yaşıyorum” diye konuştu.

Böyle fuar etkinliklerin gençleri mutlu ettiğini ifade eden Kübra Seçkin, “ Gerçekten güzel bir etkinlik olmuş” diye konuştu.

Öğrenciler için çok iyi bir fuar olduğunu ifade eden Burak Yıldırım, “Bu kitap fuarı gerçekten güzeldi. Yani öğrenciler olarak buraya gelmemiz iyi oldu. Yeni şeyler keşfettik” diye konuştu.

İlk defa bir kitap fuarına geldiğini ifade eden Zeynep Gönül, “ Buraya kitapları incelemeye geldim. Böyle bir fuara gelmedim, ilk oldu” diye konuştu.

Fuarda çok güzel kitaplar olduğunu ifade eden Efe Yılmaz, “ Gezdim çok güzeldi, güzel güzel kitaplar var” diye konuştu.

Kitap fuarına herkesin gelmesi gerektiğini İfade eden Enes Kara, “ Mükerrem Tollu başkanımız sağ olsun kitap fuarı açmış. Çıkın çıkın gelin” diye konuştu.

Öte yandan “1. Erdemli Kitap Günleri” 26 Aralık akşam saat 20.00’a kadar devam edecek.



Paylaş :
 
Etiketler :  erdemli, kitapfuarı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA