29 Mart 2024 Cuma




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
GÜLTAK, ADNAN MENDERES VE BAHŞİŞ MAHALLELERİNİ ZİYARET ETTİ


Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Huzurkent Adnan Menderes ve Bahşiş mahallelerini ziyaret ederek hem yapılan hizmetleri anlattı hem de muhtarlar ve mahalle sakinlerinin sıkıntı ve taleplerini dinledi.

 

Tarih : 5 Kasım 2022 Cumartesi 11:47

AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği buluşmada, belediyenin geçen 3 buçuk yıl içinde hayata kattığı ve ilçeyi değiştiren hizmetleri anlatan Başkan Gültak, yakın süreçte ilçeye kazandırılacak hizmet ve projeleri de anlattı.

Muhtarlar ve mahalle sakinlerinin dile getirdiği bazı talep ve sıkıntıları yerinde dinleyen Başkan Mustafa Gültak, belediye ile ilgili sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerine talimat verdi; ayrıca diğer resmi kurumları ilgilendiren sıkıntıların çözümü için de yetkilileri telefonla aradı. Mahallelerde bulunan okul, cami ve kimi resmi kurumları da gezen Başkan Gültak, beraberindeki heyetle birlikte, Huzurkent Şehitliği’ni de ziyaret ederek Şehitlerin kabirleri başında dualar etti.

“HUZURKENT’E, İÇİNDE KREŞ DE OLAN BİR KÜLTÜR MERKEZİ KAZANDIRDIK”

Mahalle sakinlerine hitap eden Başkan Gültak; Akdeniz’de huzuru, barışı ve kardeşliği sağladıklarının altını çizdi, kadınlar; kültür merkezlerinde kurs ve eğitimler alırken, gençlerin ve çocukların da eğitim ve sporla geleceğe daha emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Başkan Mustafa Gültak; şöyle konuştu;

“Huzurkent’e çok güzel bir kültür evi ve kreş kazandırdık, açılışlarını da önümüzdeki günlerde yapacağız. Eski sağlık ocağı kültür merkezine dönüştü. Mahalleli kadınların eğitim alacağı, okuma yazma kurslarından dikiş nakış kursu alabilecekleri güzel bir merkezi vatandaşlarımıza kazandırdık. Merkeze gelecek anneler, küçük çocuklarını da yanlarında getirebilecek, ‘çocuğum evde kaldı’ derdi olmayacak. İnşallah güzel bir spor tesisini de yakında mahallemize kazandıracağız.”

“AKDENİZ’İN ASFALT SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; ilçeye ilk kez kazandırdıkları asfalt üretim tesisi sayesinde özellikle tarımsal üretimin yoğun olduğu kırsal mahallelerde soğuk asfalt serimine de başladıklarını belirtti; “bugün Akdeniz ilçemizin ve mahallerimizin en büyük sorunu asfalttır. Karşımıza çıkarılmak istenen bütün engelleri aşarak asfalt ve kaldırım hizmetleri için borçlanma yetkisini Meclisimizden aldık. Nihayetinde de sıcak asfalt için yakında sözleşme imzalıyoruz. İnşallah sıcak asfalt ve kaldırım işine de önümüzdeki hafta içinde başlayacağız” diye konuştu.

Mahalle sakinlerine hitabının ardından Başkan Gültak, muhtarlar ve vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinleyip notlar aldı. Belediye ile ilgili sıkıntıların giderilmesi için ilgili birim müdürlerine talimat veren Başkan Gültak, diğer resmi kurumları ilgilendiren sıkıntıların çözümü için de yetkililerle iletişime geçti.



Paylaş :
 
Etiketler :  gültak, ziyaret, mahalle, adnanmenderesmahallei, bahşişmahallesi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA