28 Eylül 2024 Cumartesi




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL EĞLENCE PROGRAMI


8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Gülnar Belediyesi tarafından kadınlara yönelik program düzenlendi.

 

Tarih : 9 Mart 2022 Çarşamba 12:15

Düzenlenen programa Gülnarlı kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Katılımcılara çiçekleri salon girişinde Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ın eşi  Zübeyde Ünüvar tarafından takdim edildi.

Programa katılım sağlayan; Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Celal Kadim, Ak Parti İlçe Başkanı Tevfik Kalemci, Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ın eşi Zübeyde Ünüvar, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın ve Aileden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ayşe Aydın, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Selda Arslan, programa katılan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

MHP İlçe Başkanı Celal Kadim programda yaptığı konuşmada; “ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Cumhur İttifakı olarak düzenlemiş olduğumuz programa katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Biz bugünü temsili olarak Anneler Günü olarak da kutlamak istiyoruz. Bizler 365 gün Kadınlar Gününü, Anneler Gününü kutlasak bile çok azdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü yürekten kutluyorum” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Tevfik Kalemci programda yaptığı konuşmada; “8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tertip edilen programa hepiniz hoş geldiniz. Kadın her şeyden önce annedir. Peygamber efendimizin Cennet annelerin ayakları altındadır hadisine nail olmuş çok kıymetlilerimizdir. Kadın yuvanın temel taşıdır. Bizlerin yolunun aydınlatan ender şahsiyetlerdir. Bugün geldiğimiz noktada eğer kadınların hak ettiği gibi insana yakışır şekilde hayat sürmelerini istiyorsak kadın cinayetlerinin, kadına şiddetin son bulması için mücadele etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncülerle burada bulunan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ın eşi Zübeyde Ünüvar programda yaptığı konuşmada; “ Kıymetli misafirlerimiz programımıza hepiniz hoş geldiniz. Dünyanın yarısını kadınlar oluşturur, diğer yarısını da kadınlar yetiştirir. Kalplerimizde taşıdığımız sevgi ve özveriyle hayatın her anında varlıklarını hissettiren çok değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Toplantısından dolayı programa katılamayan Belediye Başkanımızın selamını siz kıymetli kadınlarımıza iletiyorum” dedi.

Programda yaptığı konuşmalarda Kadının toplumdaki önemini vurgulayan MHP Kadın ve Aileden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ayşe Aydın ve Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Selda Arslan tüm katılımcılara teşekkür ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Salonu tamamen dolduran kadınlar kendi aralarında ses yarışması ve sandalye kapma yarışması düzenledi. Sesine güvenen kadınlar söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla katılımcılara güzel bir gece yaşattı.Programda kadınlar orkestra eşliğinde ve çeşitli etkinliklerle gönüllerince eğlendi.

Programdan memnun ayrılan kadınlar, “Bugün burada olduğumuz için çok mutluyuz. Çok güzel ve eğlenceli bir gün geçirdik. Programı düzenleyen Belediye Başkanımız Alpaslan Ünüvar’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 



Paylaş :
 
Etiketler :  gülnarbelediyesi, kadınlargünü, etkinlik

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA