28 Eylül 2024 Cumartesi




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
“BÖLGE CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK”


Gülnar Göleti mesire alanında bulunan kır kahvesi ve kır lokantası Gülnar Belediyesi tarafından hizmete açılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Ünüvar, “Çalışmalarımızla, bu alan ilçemiz halkı için cazibe merkezi haline gelecek” dedi.

 

Tarih : 3 Mart 2022 Perşembe 13:40

Gülnar Kaymakamlığı, Gülnar Belediyesi ve Gülnar Orman İşletme Müdürlüğünün ortak çalışmaları ile Gülnar Yassıbağ Mahallesinde bulunan gölet çevresine yapılan Gülnar Göleti B Tipi Mesire Alanı içerisinde yer alan Kır Kahvesi ve Kır Lokantası için, Gülnar Belediyesi ve Gülnar Orman İşletme Müdürlüğü arasında yapılan sözleşme, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar ve Gülnar Orman İşletme Müdürü Muharrem Şahin tarafından imzalandı. Yapılan sözleşme ile Kır Kahvesi ve Kır Lokantası 20 yıl boyunca Gülnar Belediyesi tarafından halkımıza sosyal alan olarak hizmet verecektir.

İmza töreni; Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Orman İşletme Müdürü Muharrem Şahin ve Mersin Orman Bölge Müdürlüğü İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Necati Kulak’ın katılımıyla Gülnar Orman İşletme Müdürlüğünde gerçekleşti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gülnar Belediye Başkan Ünüvar; “Gülnar Göleti Mesire Alanı projemizi hayata geçiriyoruz. Gülnar Kaymakamlığımız, Gülnar Belediyemiz, Gülnar Orman İşletme Müdürlüğümüz ve Gülnar Kent Konseyi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz projemizle Yassıbağ Mahallemizde Gölet kenarına geniş kapsamlı bir mesire alanı, Kır Kahvesi, Kır Lokantası, günü birlik spor tesisleri, oyun alanları, dinlenme yerleri kazandırıyoruz. Çalışmalarımızla, bu alan ilçemiz halkı için cazibe merkezi haline gelecek. Bugün de Mesire Alanı içerisinde bulunan Kır Kahvesi ve Kır Lokantası’nın Gülnar Belediyemiz tarafından 20 yıllık süreyle halkımıza hizmet vereceği sözleşmeyi imzaladık. İlçemize ve kıymetli vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Gülnar Belediyesi olarak vatandaşlarımıza en iyi, en güzel hizmeti sunacağız. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Paylaş :
 
Etiketler :  gülnarbelediyesi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA