28 Eylül 2024 Cumartesi




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
ÜRETİCİNİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALKIYOR


Yollar yapılıyor, üretimin önündeki engeller kaldırılıyor. Erdemli Belediyesi ekipleri havaların ısınmasıyla birlikte sıcak asfalt atağını başlattı. Öncelik ise üreticinin önündeki engeller.

 

Tarih : 27 Şubat 2022 Pazar 13:37

Sıfır rakımından iki bin beş yüz rakımına kadar çalışmalarını aralıksız sürdüren Mersin Erdemli Belediyesi kentin dört bir tarafında hummalı bir çalışma yürütüyor. Ekiplerin bu kez çalışma noktası ise Kösbucağı ve Barbaros mahallesinin kesiştiği noktaydı.

Ekipler, limon kokulu sokakları sıcak asfaltla buluşturdu, üreticilerin önündeki yol engelini kaldırdı.

“KAYMAK GİBİ YOLLAR”

Yapılan yolları yerinde inceleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, limon hasadı yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Yollar yapılırken vatandaşın yüzünde ise yapılan çalışmanın mutluluğu vardı.

Yapılan yollardan en çok limon üreticilerinin memnun kaldığını ifade eden Barbaros Mahalle Muhtarı Ali Dönmez,” Üretim yaptığımız mahallemizdeki limonlarımızın daha temiz daha hijyenik bir şekilde pazara ulaşması için kaymak gibi yol yapan belediye başkanımız Mükerrem Tollu’ya teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yollar yapılmadan önce çok zorluklar yaşadığını ifade eden limon üreticisi Ahmet Yılmaz, “Yol olmazsa tozdan durulmuyor ki bahçeler mahvoldu yani. Şu an asfalt yapılıyor belediyemiz sağ olsun, çok çok güzel oluyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz, şimdi çok güzel olacak inşallah güzel olacak” diye konuştu.

Öte yandan ekiplerin çalışmaları aralıksız devam ediyor.



Paylaş :
 
Etiketler :  erdemlibelediyesi, yol, çalışma

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA