3 Ekim 2024 Perşembe




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
MEZİTLİ’DE YILBAŞI HAZIRLIĞI BAŞLADI


Geçtiğimiz yıl yeni yıl kutlamaları pandemi kısıtlamaları nedeniyle belediyenin sosyal medya hesabından yayımlanan canlı konser ile gerçekleştirilirken bu sene Mezitlililer yeni yıla şenlik havasında girme fırsatı yakalayacak.

 

Tarih : 24 Aralık 2021 Cuma 20:09

Mezitli Belediyesi’nin düzenlediği, 29 Aralık Çarşamba gününden başlayarak, üç gün sürecek ve yeni yılın ilk saatlerine kadar devam olan kutlamalar kapsamında, konserler, canlı performanslar, ışık ve ses şovları ve sınırsız eğlence Mersinlilerle buluşacak.

Mezitli Belediyesi 29 Aralık tarihinden başlayarak 3 gün boyunca yeni yıl şenliği düzenleyecek. Günlerdir hummalı bir çalışma yürüten belediye ekipleri hazırlıkların sonuna geldi. Çeşitli ışık ve çiçek süslemeleriyle donatılan Demokrasi Meydanı’nda her gün çok sayıda etkinlik ve aktivite gerçekleştirilecek. Konserler, canlı performanslar, ışık ve ses şovları ve sınırsız eğlencenin Mersinlilerle buluşacağı şenlik kapsamında önceki yıllarda olduğu gibi Yılbaşı Pazarı da kurulacak.

Yılbaşı gecesi ise DJ performansları sonrası yılbaşı kutlamaları için Demokrasi Meydanı’na gelen Mersinliler yeni yılı Zor Band, Fosiller, Tamay Özaltun ve Grup Kibrit Kutusu konseri ile karşılayacak.

Hazırladıkları ikram ve sürprizlerle Mersinlilere bir yıl boyunca unutamayacakları bir gece yaşatacaklarını söyleyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, herkesi Demokrasi Meydanına davet etti. Tüm yıl boyunca olduğu gibi yeni yılı karşılarken de vatandaşlarla birlikte olacağını ifade eden Başkan Tarhan, “Belediye çalışanlarımız, gönüllülerimiz ve paydaşlarımız, Mersinliler için unutulmaz bir yeni yıl kutlaması organize etti. Geçtiğimiz yıl zorunlu olarak ara verdiğimiz kutlamalara yine pandemi kuralları çerçevesinde gereken tedbirleri alarak vatandaşlarımızla birlikte yapacağız. Alana gelenler müziğin ve dansın her türünü kutlamalarımızda bulabilecekler. Tüm halkımızı yeni yıla birlikte girmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.



Paylaş :
 
Etiketler :  mezitli, yeniyıl, hazırlık

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA