28 Eylül 2024 Cumartesi




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
40 GÜNDE 12 KÖYÜN YOLU ASFALTLANDI


Tarsus Belediyesi ‘’Kalpten Kalbe Yol Yapıyoruz’’ mottosuyla kent merkezi başta olmak üzere kırsal mahallelerde sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarına son sürat devam eden Tarsus Belediyesi, 40 günde 12 köyün ve kent merkezinin bozuk yollarını asfaltlayarak büyük bir özveriyle Tarsus’ta ulaşım sorununu ortadan kaldırmak için yoğun çaba sarfediyor.

 

Tarih : 30 Mayıs 2022 Pazartesi 13:32

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın Tarsus’ta asfaltlanmayan yol kalmayacak sözü yerine getiriliyor. Birçok bölgede eş zamanlı olarak yol yapım çalışmalarının başladığını bazı bölgelerde de hazırlıkların devam ettiğini belirten Dr. Haluk Bozdoğan, bir rekora imza atarak 40 günde 12 köyü asfaltladıklarını belirtti. Tarsus Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen sathi kaplama asfalt çalışmaları; Heleke, Bolatlı, Kayadibi, Sağlıklı, Kurbanlı, Sucular, İbrişim, Karadirlik, Büyükkösebalcı, Çevreli, Sıraköy, Çamtepe mahallelerinde kısa sürede tamamlandı. Ekiplerin büyük bir özveri ve sürat ile tamamladığı yol çalışmaları ile köylerde yaşanan ulaşım sorunu ortadan kalktı. Devam eden yol çalışmalarını sık sık yerinde inceleyen Başkan Bozdoğan büyük bir titizlikle çalışmaların kentin tüm mahallelerinde devam edeceğini belirtti. Asfaltlama çalışmalarının yanı sıra yol bakım ve onarım çalışmaları da gerçekleştiren ekipler, hasarlı yolları da iyileştirmek için çalışmalarını devam ettirdi.

KÖYLÜLER MEMNUN

Tarsus’a bağlı kırsal mahallelerin gelişip güzelleşmesi ve yol sorunu yaşamaması adına başlatılan çalışmalar kapsamında köy yollarına sathi kaplama asfalt çekilirken, yağış sonrası oluşan çukurlu bölgelerde yaşanan sorunlar da giderildi. Köy sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanan yol çalışmaları yerleşim alanlarının ulaşım ile daha estetik ve sorunsuz bölgeler olmasını sağladı.

ŞEHİR MERKEZİNDE DE ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kırsal mahallelerde devam eden asfalt çalışmalarının yanı sıra şehir merkezinde bulunan birçok noktada da asfalt çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

‘’KENTİMİZİ HER YÖNÜYLE ULAŞILABİLİR KILACAĞIZ’’

Kent için en önemli hizmetlerden biri olan yol asfalt çalışmalarına son sürat devam ettiklerini belirten Başkan Bozdoğan, ‘’Yol yapım çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Çok kısa bir sürede, 40 günde 12 kırsal köyümüzün yollarına asfalt serimi gerçekleştirdik. Asfaltlanmayan yol kalmayacak demiştik, sözümüzde durmak adına ekiplerimizle son sürat çalışıyoruz. En kısa zamanda sorumluluk alanımızda bulunan tüm yollarını asfaltlayıp, kentimizi her yönüyle ulaşılabilir kılacağız.

 



Paylaş :
 
Etiketler :  tarsusbelediyesi, köy, asfalt

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA