28 Eylül 2024 Cumartesi




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
ESNAFLARDAN ALTUNOK’A TEŞEKKÜR


Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdüren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’un yürüttükleri çalışmalar hakkında esnaf ve vatandaşları bilgilendirdiği öğrenildi.

 

Tarih : 1 Mart 2022 Salı 12:20

Kendilerini her fırsatta ziyaret eden Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a teşekkür eden esnaf ve vatandaşlar da ilçe merkezi ve diğer mahallelerde yürütülen belediye hizmetlerinden memnun olduklarını bildirdiler. Esnaflar, “Son üç yıl içerisinde ilçemizde yapılan çalışma ve hayata geçirilen projeler biz esnafları ve vatandaşlarımızı mutlu etmektedir. Biz esnafların ağırlıkta yaşadığı Göksu ve Gazi mahallelerinin güzelleştirilmesi ve yeni hizmet alanların oluşturulması bizleri sevindirmiştir. Taş köprüden başlayarak Karayolları köprüsüne kadar olan bölgede uygulanan 24 saat Göksu projesi 2. etap çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Gazi mahallesine yapılacak olan yeni ve modern projenin bir an evvel başlamasını da sabırsızlıkla bekliyoruz. Çalışmaları yakından takip eden ve projelerin bir an evvel hayata geçirilmesine özen gösteren Başkanımız ve ekibinden Allah razı olsun. Başkanımızın şu an yapımı devam eden projeleri kısa sürede biz Silifkelilerle buluşturacağına inanıyoruz. Bu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve ekibine teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

“Hemşehrilerimizi yapılan hizmetlerden dolayı mutlu ve memnun görünce biz de daha çok çalışmaya odaklanıyoruz” diyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok vatandaşların memnuniyeti nedeniyle   yaşadığı sevinci dile getirdi. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdüren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, ilçeye bağlı mahallelerde devam eden çalışmalar hakkında vatandaşları ve esnafları bilgilendirdi. Başkan Altunok konuşmasında, “Belediyeler, vatandaşların hizmeti en  kolay yoldan alabileceği yerlerdir. Biz de belediye olarak halkımıza ve mahallelerimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Yaptığımız hizmetlerden memnun kalan siz değerli hemşehrilerimizin memnuniyeti görünce bizlerde daha çok çalışmaya ve sizleri modern projelerle buluşturmaya odaklanıyoruz. Halkımıza daha çok ulaşacağız, daha çok çözüm üreterek hemşehrilerimizi belediye hizmetleri ile buluşturmaya gayret göstereceğiz. Hizmet, sosyal ve gönül belediyeciliğinden asla taviz vermeyeceğiz. Çalışkan, üretken ve  fedakar ekiplerimizle gece gündüz Silifke’mize ve hemşehrilerimize hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.



Paylaş :
 
Etiketler :  silifkebelediyesi, sadıkaltunok, esnaf

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA