30 Eylül 2024 Pazartesi




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
9 YILDIR YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR


Hayırsever kamu personeli Halil Öz, 9 yıldır yüzlerce insana yardım eli uzatıyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki okullara gönderilen kitaplar ve açtığı kütüphanelerin yanı sıra engelli bireylere tekerlekli sandalye yardımı yapan Öz, yine yüzlerde tebessüm oluşturdu.

 

Tarih : 26 Mayıs 2022 Perşembe 14:32

Engelli bireylerin yaşadığı zorluklara şahit olduktan sonra 2 yıldır ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara tekerlekli sandalye bağışı yapan Mersinli hayırsever Halil Öz, bu kez Gülnar’da yüzleri güldürdü. Bugüne kadar 300’ün üzerinde tekerlekli sandalye bağışına aracı olan Öz,  19 yaşındaki Muhammed ve 92 yaşındaki Havva teyzeye tekerlekli sandalyelerini teslim etti.

Muhammed’e yaptıkları sürpriz sırasında yaşanılanları aktaran Öz, “Gülnar’ın İsaklar köyünde Muhammed kardeşimiz, 19 yıldır yürüyemiyor. Muhammed 19 yıldır evin içinde yaşıyor ve hiç bir yere gidemiyor, bu nedenle annesi de yanından ayrılamıyor. Bizde hem Muhammed'e, hem de annesine el ayak olmak için yola düştük Muhammed'e araç sürprizi yaptık.  Anne baba ve köy sakinleri heyecanlı idi. Muhammed'e hayırlı olsun diyerek test sürüşünden sonra akülü aracı hediye eden Gülnar ilçesinin sevilen iş insanı Yüksel Çelik ile görüntülü görüşme sağlayarak karşılıklı mutluluklarını paylaştılar” dedi.

92 yaşındaki Havva teyzenin dışarıya çıkmasına vesile olan bağışçı Mehmet Bülbül’e teşekkürlerini dile getiren Öz, “Sürekli dışarı çıkmak istiyorum, komşuları görmek istiyorum diyen teyzemiz artık rahat bir şekilde dışarda gezip komşularına gidebilecek. İstedikleri zaman yatak olabilen tam teşekküllü aracımızla çok rahat edecek” ifadesini kullandı.

 



Paylaş :
 
Etiketler :  halilöz, hayırsever

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA