29 Nisan 2024 Pazartesi




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
“AVRUPA KUPASI KENTİMİZE GELECEKTİR”


Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi Başantrenörü Aziz Akkaya, Lointek Gernika maçının ardından taraftara ve kulüp yönetimine teşekkür ederek, "Çukurova Basketbol Kulübü, şuan Avrupa’da herkesle oynayabilecek bir organizasyona sahip. Bizim yapacağımız tek şey takım olarak sahaya iyi basketbol yansıtmak. Organizasyon kadar iyi oynayabilirsek, Avrupa kupası kentimize gelecektir" dedi.

 

Tarih : 5 Ocak 2022 Çarşamba 12:12

Akkaya, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) son 32 turu rövanşında 69-40 kazandıkları Lointek Gernika maçını değerlendirdi. Üst tura çıkmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Akkaya, "İlk maçtaki skor kötü, gerçek olmayan, suni bir skordu. Dün bunu sahada gördük. Müdafaa yapınca neler olacağını gördük. Takımımız gerçekten iyi mücadele etti. Son periyotta yorulduk belki ama oyuncularımız skoru korumaya yönelik oynadı. Müdafaayı çok iyi başardılar" diye konuştu.

Rakip üzerinde büyük baskı kurulmasını sağlayan Mersin taraftarına ve kulüp yönetimine de teşekkür eden Akkaya, "Mersin seyircisine, organizasyonu yapan başkanımıza teşekkür etmek lazım. Çukurova Basketbol Kulübü, şuan Avrupa'da herkesle oynayabilecek bir organizasyona sahip. Bizim yapacağımız tek şey takım olarak sahaya iyi basketbol yansıtmak. Organizasyon kadar iyi oynayabilirsek, Avrupa kupası kentimize gelecektir" ifadesini kullandı.

Tecrübeli koç, maç sonu soyunma odasında oyuncuları tarafından ıslatılmasına ilişkin olarak da şunları kaydetti:

"Takımın bunu benimle paylaşması güzel. Bir takım olduğumuzun göstergesi. Böyle bir şey beklemiyordum. Oyuncularımın bunu yapması güzel, beni de mutlu etti. Daha iyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz."



Paylaş :
 
Etiketler :  çbk, azizakkaya

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA