17 Haziran 2024 Pazartesi




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
PANDEMİDE GÜZELLİK MERKEZLERİNE İLGİ ARTTI


Güzellik Uzmanı Yağmur Gölçür, pandemi süreciyle birlikte kapanma dönemlerinde güzellik merkezlerinin ayakta kalmakta zorlandığını ifade ederken açılmayla beraber sektörde bir talep patlaması yaşandığını aktardı.

 

Tarih : 28 Aralık 2021 Salı 15:47

Sebahat  Gündoğdu

Mersin’de yaşayan Güzellik Uzmanlığı konusunda 8 yıllık bir deneyimi bulunan Yağmur Gölçür ile uyguladığı cilt bakımı yöntemleri ve mikroblading kıl tekniği ile kaş tasarımı üzerine konuşurken aynı zamanda pandemi sürecinde yaşanılanlar ile ilgili de sohbet ettik.

Merkezde kaş kirpik lifting ve microblading yöntemlerini uyguladıklarını aktaran Gölçür, cilt bakımı uygulamalarının ise kişilerin cilt yapısına göre değişiklik gösterdiğini belirtti. Klasik cilt bakımı, cihazla yapılan hydrafacial ve mezoterapi yöntemleri ile kişinin cildine uygun bakım yaptıklarını ifade eden Gölçür, “Klasik cilt bakımı normal cilde buhar verilerek yapılan cilt temizliğidir. Hydrafacial cihazla yapılan cilt temizliğidir. Amerikan bakımı olarak da adlandırılıyor. Vakumla yapılan işlemlerle cilt derinlemesine temizleniyor. Mezoterapi yöntemiyle ise iğnesiz olarak cildin en alt tabakasına ulaşarak kolojen hücreleri uyarılıyor. Mezoterapi başta cilt yenileme olmak üzere bölgesel zayıflama ve yaşlanma karşıtı bir tedavi yöntemi olarak kullanılıyor” diye konuştu.

“PANDEMİ SÜRECİNDE HERKES KENDİ GÜZELLİĞİNİN UZMANI OLDU”

Covid-19 salgını birçok sektörü vurduğu gibi berber ve kuaförleri de ekonomik olarak kötü yönde etkiledi. Tam kapanma süreçlerinde insanların kuaförlere gidemediği için evde bakım yapmayı öğrendiklerini söyleyen Gölçür, “Pandemi sürecinde herkes kendi güzelliğinin uzmanı oldu. Pandemi ile birlikte güzellik merkezlerinin kapatıldığı süreçte çok fazla zarar ettik ama kısıtlamaların kalkmasıyla birlikte sektörde bir patlama yaşandı. Kaş kirpik yaptırmak isteyen ya da cildi çok kirlenen hastalar merkezimizin yolunu tuttu” ifadelerini kullandı.

“MİKROBLADİNG UYGULAMALARINA TALEP ÇOK”

Gelişen yöntemlerle birlikte kaşlarının görünümünden rahatsızlık duyan veya seyrek kaşlara sahip kişilerin microblading yöntemini tercih ettiğini belirten Gölçür, “Kaşlar yüzümüzün en dikkat çekici noktasıdır. Yüz ifademizin daha çekici ve doğru olması, düzgün ve sağlıklı kaşlara sahip olmaktan geçiyor. Kalıcı makyaj işlemlerinde kullanılan microblading, kaşlara daha dolgun bir görünüm kazandırarak ifadeyi güçlendiriyor. Microblading işleminde kıl tekniği uygulamasıyla kişiye özel tasarımlar belirleyerek kaşlara hem doğal bir görünüm kazandırıyoruz hem de danışanlarımızı mutlu uğurluyoruz. Kaş tasarımı yaptırmak için merkezimize gelen çok fazla kişi var ve en büyük ilgi de microbladinge diyebilirim” şeklinde konuştu.

 



Paylaş :
 
Etiketler :  yağmurgölçür, pandemi, güzellikuzmanı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA