28 Nisan 2024 Pazar




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
BİHA, OSB’LERDE YATIRIM YAPMAK İSTİYOR


Genel Merkezi Mersin’de bulunan BİHA Plastik, OSB’lerde yatırım yaparak güçlenmek istiyor.

 

Tarih : 30 Aralık 2020 Çarşamba 11:12

BİHA Plastik Genel Müdürü Tamer Karaalioğlu, Bursa TEKNOSAB’ta bulunan 14 dönümlük yatırımlarının yanı sıra Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içerisinde de yatırım planları olduğunu kaydetti.

2021 Yılı içerisinde plastik hammadde sektöründe yükselişini sürdürmek isteyen BİHA Plastik, OSB yatırımlarına yenilerini eklemek istiyor. Genel Müdür Karaalioğlu, ‘Bursa Organize Sanayi Bölgesi içerisinden 14 dönüm yerimiz bulunuyor. Bursa TEKNOSAB, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çok önemsediği Türkiye’nin yeni finans, lojistik, eğitim, depolama ve sanayi alanı olarak planlanıyor. Devasa büyüklükte bir alan. Burada yer almak firmamıza prestij sağlayacak. Bu yatırımın hayata geçmesi adına pandemi döneminden dolayı bir durgunluk yaşıyoruz; fakat önümüzdeki yıllar açısından hükümetimizin de ciddi olarak desteklediği oldukça önemli bir yatırım’ dedi.

‘MERSİN TARSUS OSB’DE YATIRIM YAPMAK İSTİYORUZ’

‘Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde de üretici pozisyonunda yatırım yapmak istiyoruz’ diyerek sözlerini sürdüren Karaalioğlu, ‘Bildiğiniz üzere MTOSB son yıllarda ciddi bir talep patlaması yaşıyor. Adana, Gaziantep, Kayseri, Konya gibi illerden de Mersin’e yatırım talepleri var. Biz de bu bölgede yatırım yapabilmek adına yeni sanayi alanlarının hizmete sunulmasını bekliyoruz. Yüzde yüz dolulukta hizmet veren MTOSB’de yeni yatırım alanları açılması halinde gıda ambalajı sektöründe üretici pozisyonuna geçme düşüncesi içerisindeyiz.  Aynı zamanda da sadece ihracata yönelik boru ve ek parçaları ile ilgili bir yatırım planımız mevcut. Bu yatırımımızı iç pazardan uzak kalarak, sadece ihracata yönelik olarak düşünüyoruz’ dedi.

 



Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA