29 Nisan 2024 Pazartesi




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
İSTER EVDEN, İSTER CEPTEN AKDENİZ’DE TÜM İŞLEMLER BİR TIK UZAĞINIZDA


Akdeniz Belediyesi’nin yenilenen ve güçlenen resmi internet adresi www.akdeniz.bel.tr üzerinden vatandaşlar, artık belediye binasına gelmeden de onlarca hizmeti, iş veya işlemini evden veya cepten yapabiliyor.

 

Tarih : 5 Ekim 2022 Çarşamba 14:13

Mükellefler, çeşitli iş ve işlemleri için Akdeniz Belediye binasına gelmeden internete bağlı bir bilgisayar veya akıllı cep telefonu üzerinden, emlak beyanı - çevre temizlik beyanı-ilan reklam beyanı verebiliyor. Daha önceleri sistem üzerinden, sadece borç sorgulama ve ödeme hizmeti vardı. Yani borç oluşması ve ödemesi için yapılması gereken ilk işlem olan beyan vermek üzere, vatandaşların belediye binasına gelmesi gerekiyordu. 

MÜKELLEFİN, BELEDİYE BİNASINA GELMESİNE ARTIK GEREK KALMADI

Ancak yeni düzenleme sayesinde mükelleflerin, bütün işlemleri için beyan verme, borç oluşturma ve aynı anda ödeme yapmak için belediye binasına gelmelerine gerek kalmadı. Bu sayede vatandaşların kuruma gelip sıra bekleme, beyan oluşturma, borcu çıkarma, ardından da çıkan borcu vezneye yatırma derdi de sona ermiş oldu. Böylelikle mükellefler hem zamandan tasarruf ediyor, hem de birçok resmi işlemini belediyeye gelmeden internet üzerinden birkaç tıkla halledebiliyor.

E-BELEDİYE UYGULAMASI 3D İLE DAHA GÜVENLİ

Ayrıca, web sayfası üzerinden işlem yapmak, borç veya vergisini ödemek isteyen vatandaşların güvenliği için gerçekleştirdiği bütün işlemler, internet güvenliğinde en üst seviye olan 3D Güvenlik Sistemi (3 boyutlu güvenlik protokolü) ile korunuyor. Bu sayede Akdeniz Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan fatura, vergi, borç ve ceza ödemeleri daha güvenli bir ortamda gerçekleşiyor.

RAKAMLARLA AKDENİZ…

Akdeniz Belediyesi’nin resmi web adresi üzerinden bugüne kadar hizmet verdiği ve işlemini gerçekleştirdiği vatandaşların sayısı da her geçen dakika artıyor. Web sayfası üzerinden kısa süre içinde 8 bin 834 mükellef işlemi, bin 552 şifresiz oturum, bin 464 şifreli oturum ve 38 bin 333 ödeme işlemi yapıldı. Akdeniz Belediyesi, e-belediye hizmet ihtiyaçları için de vatandaşlara yardımcı oluyor. Hizmetler hakkında destek almak isteyen vatandaşlar, (0324-3366583) numaralı telefon üzerinden de bilgi alabilir.



Paylaş :
 
Etiketler :  akdenizbelediyesi, mersin, internet

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA