30 Nisan 2024 Salı




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
AKDENİZ BELEDİYESİ’NDE İŞ KULÜBÜ FAALİYETLERİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ


Akdeniz Belediyesi ile Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) arasında İş Kulübü faaliyetleri işbirliği protokolü imzalandı.

 

Tarih : 22 Eylül 2022 Perşembe 12:06

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile İŞKUR Mersin İl Müdürü Mustafa Kutlu arasında, ‘İş Kulübü Faaliyetleri İşbirliği Protokolü’ imzalandı. Akdeniz Belediyesi tarafından düzenlenen kurslara katılan kursiyerler ile kursiyer adaylarının mesleki belgelendirme sürecini kapsayan protokol ile İŞKUR’un iş danışmanlık hizmetleri ve diğer hizmetleri, iki kurum arasında işbirliği içinde yürütülecek.

İmzalanan protokol kapsamında belirtilen iş ve meslek danışmanlığı hizmetleri; Akdeniz Belediyesi tarafından düzenlenen ve vatandaşların katıldığı farklı alanlarda düzenlenen kurslara katılan kursiyerleri ve kursiyer adayları ile mesleki belgelendirme sürecine katılacak bireyleri kapsayacak.

Protokol ile Akdeniz Belediyesi tarafından düzenlenen mesleki ve eğitim kurslarına katılan kursiyer vatandaşlara yönelik olarak; Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün (İŞKUR) işsiz bireylere yönelik bireysel ve grup iş danışmanlığı hizmetleri ile belediye tarafından mesleki eğitime yönelik diğer faaliyetler de İŞKUR’un diğer tüm kurumsal hizmetleri işbirliği halinde yürütülecek.



Paylaş :
 
Etiketler :  işkur, akdeniz, protokol, imzalama

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA