3 Mayıs 2024 Cuma




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
SORUNLU YOLLAR BÜYÜKŞEHİR’İN DOKUNUŞLARIYLA GÜVENLİ HALE GETİRİLİYOR


Mersin Büyükşehir Belediyesi, kırsalda bulunan yerleşim yerlerinde grup yollarını asfaltlamaya devam ediyor.

 

Tarih : 21 Eylül 2022 Çarşamba 10:14

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, yayla turizmi açısından önemli uğrak noktalarından olan Çamlıyayla’da, karayolu sınırı Sarıkavak kavşağından başlayarak Giden, Bağçatağı ve Darıpınarı Mahallelerine kadar uzanan 9,5 kilometrelik grup yolunu, çift kat sathi asfalt ile kapladı.

Zorlu arazi şartlarına rağmen son dönemde Çamlıyayla genelinde yol ıslah, sıcak asfalt yama ve sathi kaplama faaliyetlerini yoğun şekilde gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, uzun zamandan bu yana yıpranmış zemini nedeniyle ulaşımda sıkıntı yaratan Sarıkavak, Giden, Bağçatağı ve Darıpınarı grup yolunu da güvenli geçiş yapılır hale getirdi. Söz konusu yol üzerinde önce zemin iyileştirme faaliyetini uygulayan ekipler, ardından çift kat sathi asfalt serim işlemini yerine getirdi.

“BU YOLDAN ARABALAR ÇUKURDAN DOLAYI GİDİP GELEMİYORDU”

Sarıkavak Mahalle Muhtarı Ahmet Ünal, bu yolu tırların da kullandığını kaydederek, “Yıllardır yapılmayan Sarıkavak, Darıpınarı, Giden, Yalamak, Bağçatağı yol kavşaklarında arabalar, çukurdan dolayı gidip gelemiyordu. Bu yollarımız yapıldı. Başkanımız başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi. Giden Mahalle Muhtarı Gökhan Şenol da grup yolunda yıllardan bu yana asfalt çalışmasının yapılmadığına dikkati çekerek, “Bu çalışmadan memnuniyet ve mutluluk duyuyoruz. Ana grup yolumuzda araçların çok geçiş yaptığı göz önünde bulundurularak, yıllardır asfaltlamanın yapılmadığı yollarımız, Başkanımız Vahap Seçer’in kırsal mahallelere vermiş olduğu önemle birlikte yapılmaktadır” diye konuştu.

Darıpınarı Mahalle Muhtarı Süleyman Tanrıverdi, “Daha önce bu yollarımız, çok uğraşmamıza ve hizmet istememize rağmen yapılmamıştı. Ama Büyükşehir ekipleri bu yolları yaptı. Bu hizmetleri sunduğu için kendilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bağçatağı Mahalle Muhtarı Vedat Tanrıverdi ise “Bizim köye şimdiye kadar hiçbir şey yapılmamıştı. Vahap Başkanımız ise, her talebimizi karşılıyor. Teşekkür ederiz” dedi. 



Paylaş :
 
Etiketler :  yol, mersin, büyükşehir

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA