29 Nisan 2024 Pazartesi




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
KARADİKEN-PİRÖMERLİ ARASI YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ


Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal bölgelerde mahalle bağlantı yollarında zeminden kaynaklı sorunları ortadan kaldırmaya devam ediyor.

 

Tarih : 12 Eylül 2022 Pazartesi 10:15

Tarsus’a bağlı kırsal mahallelerden olan Karadiken ve Pirömerli arasında ulaşımı sağlayan ve yıpranan zemini nedeniyle sıkıntı yaratan 5 kilometrelik yol, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfaltlandı.

PİRÖMERLİ-KAKLIKTAŞI ARASINDA DA ÇALIŞMA YÜRÜTÜLDÜ

Bölgede bulunan diğer mahallelerde yaşayan vatandaşlar tarafından da sıklıkla kullanılan Karadiken-Pirömerli yol ağında önce zemin iyileştirmesi uygulayan Büyükşehir ekipleri, ardından kombi araçlar vasıtasıyla çift kat sathi asfalt kaplama çalışmasını yerine getirdi. Ayrıca Pirömerli-Kaklıktaşı Mahalleleri arasında kalan yol ağı üzerinde de, 500 metre uzunluğunda sathi asfalt serim işlemi gerçekleştirildi.

Boztepe Mahallesi’ne kadar uzanan grup yolunun bir bölümünün geçtiğimiz yıl yapıldığını ve kalan bölümünün de şimdi yapıldığını belirten Pirömerli Mahalle Muhtarı Bilal Koçak, söz konusu yolun uzun zamandan sonra asfaltlanmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Muhtar Bilal Koçak, “Daha önce grup yolumuzdan bir kısmı yapılmıştı. Geriye kalan kısmı da yapıldı. Bu grup yollarından Kaklıktaşı, Tepetaşpınarı, Dorak, Böğrüeğri, Boztepe, Pirömerli ve Belen Mahalleleri faydalanıyor. Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 



Paylaş :
 
Etiketler :  büyükşehir, kırsal, asfalt, yol

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA