5 Mayıs 2024 Pazar




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
TARSUS BELEDİYESİ MECLİSİNDEN SPORA VE SPORCULARA DESTEK


11 farklı branşta, 2000’den fazla sporcu ve 1300 lisanslı sporcusuyla elde ettiği, ulusal ve uluslararası başarılarla adından söz ettiren ve 11 branşta Çukurova’nın en fazla sporcuya sahip Belediyesi olan Tarsus Belediyesi, spora destek faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Ağustos Ayı Olağan Meclisi’nde Tarsus Belediyespor Kulübüne 400 Bin TL nakdi yardım gerçekleştirmesi maddesi görüşülerek karara bağlandı.

 

Tarih : 6 Ağustos 2022 Cumartesi 10:53

Tarsus Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Gençliğe, spora ve sporcuya sağladığı destekler ile bilinen Tarsus Belediyesi spora destek çalışmalarını sürdürüyor. 7 gündem maddesinin bulunduğu mecliste faaliyetlerini aralıksız sürdürebilmesi için Tarsus Belediyespor Kulübüne 400 Bin TL nakdi yardım gerçekleştirmesi maddesi de görüşülerek karara bağlandı. Çocukları ve gençleri spor yapmaya teşvik etmek amacıyla her yıl binlerce öğrenciye kurs imkânı sunan Tarsus Belediyesi kente yeni spor alanları kazandırırken, mevcut tesislerin de bakım ve onarımlarını eksiksiz sürdürüyor. Futbol, basketbol, voleybol, boks, karate, güreş, muaythai, wushu, kickboks, özel sporcular, triatlon, yüzme, tenis, atletizm ve jimnastik branşlarında faaliyet gösteren Tarsus Belediyespor Kulübü, Kadın basketbol ve voleybol takımları olan Süper Amatör Lig'de futbol takımı bulunan ve altyapısı itibariyle Çukurova bölgesinde lisanslı ve performans oyuncuları ile rövanşta olan bir kulüp olarak çalışmalarına devam ediyor. 

KENTE NİCE BAŞARILAR KAZANDIRILIYOR

Çeşitli şampiyonlukları kente kazandırarak Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde Şampiyonluk Yaşayan ve Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadelede eden Kadın Basketbol Takımı ve Voleybol Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele etmiş ve tamamı alt yapıdan oluşan sporcuları ile Mersin İlini temsil etme başarısına ulaşmış Kadın Voleybol Takımları ile de başarılarını sürdüren Belediyespor Kulübü gençlerin uğrak noktası olma özelliği de taşıyor.



Paylaş :
 
Etiketler :  tarsus, spor, belediye, genç

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA