1 Haziran 2024 Cumartesi




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
ÖNCE ALTYAPI SONRA YOL


Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde mesaisini artırdı. Toroslar ilçesine bağlı Gözne Mahallesi’nde yer alan Kurtuluş, Şıhbağı ve Kibar Ali Atıcı Caddeleri’nde altyapı çalışması sonrası bozulan yolda çift kat sathi kaplama çalışması yapan ekipler, bayram öncesi caddeleri konforlu hale getirdi.

 

Tarih : 6 Temmuz 2022 Çarşamba 11:45

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, kentin birçok noktasında yol ve asfalt çalışmalarını eş zamanlı olarak yürütüyor. Merkezde ve kırsalda yoğun bir çalışma temposuna giren ekipler, vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetlere göre belirli bir plan ve program çerçevesinde çalışmalarına devam ediyor. Toroslar ilçesine bağlı bozuk zeminli caddelerin düzeltilmesi talebi üzerine harekete geçen ekipler, Kurban Bayramı öncesinde çalışmaları tamamladı.

TOROSLAR’DA 3 CADDE ASFALTLANDI

Ekiplerin çalışma programında yer alan ilçelerden biri olan Toroslar’da; yayla nüfusunun yoğun olduğu Gözne’ye bağlı Kurtuluş, Şıhbağı ve Kibar Ali Atıcı Caddeleri’ni kapsayan ve altyapı çalışması sonrası yoğun bozulmaların olduğu 2 bin 500 metre uzunluğundaki alanda önce asfalta hazırlık çalışması yapıldı. Zemin hazırlık çalışmalarının tamamlanmasının ardından çift kat sathi kaplama asfalt çalışması yapan ekipler, vatandaşın talepleri doğrultusunda yol, yapım bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

“ÇOK GÜZEL İŞLER YAPIYORLAR”

Gözne Mahallesi Muhtarı Şevket Taşkın, Kurtuluş Caddesi’nde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek, “Buranın önce altyapısı yapıldı, şimdi asfaltı döküldü. Asfaltımızı Sayın Vahap Seçer Başkanımız söz vermişti. Verdiği sözü de tuttu, Kurban Bayramı’na kalmadı, asfalt döküldü. Çok güzel işler yapıyorlar. Halkımızın biraz sabretmesi gerekiyor. Kanalizasyondan dolayı biraz tozuyordu falan ama ‘gülü seven dikenine katlanacak’ diye bir atasözü var. İnşallah en kısa zamanda o tamamlanan yerlerin de asfaltı dökülecek” dedi.

“FOSEPTİK KOKMAYAN BİR GÖZNE’YE KAVUŞTUK”

Başkan Vahap Seçer’in daha önce mahallelerini ziyaret ettiğini ve toz şikayetlerini ilettiklerini aktaran Taşkın, “O zaman burası çok berbat bir şekildeydi. Buranın 2-3 metre derinliğine altyapı boruları döşendi. Şimdi rahat ediyoruz. Asfaltı döküldü. Tozdan, topraktan her şeyden kurtulduk. Temiz, foseptik kokmayan bir Gözne’ye kavuştuk. Allah’a çok şükür. Şimdi şu anda kanalizasyon çalışmamız devam ediyor. Zaten burası 1-2 sene sürecek. Şu anda Yeşilyurt semtinde çalışılıyor. Burası bitti. Burası isale hattıydı zaten. Yani arıtma tesisine giden yoldu. Sağ olsun başkanımız çalışıyor. Zaten Gözne’yi de bizden iyi bilir. Yani ben muhtarım ama, benden de daha iyi biliyor. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Paylaş :
 
Etiketler :  mersinbüyükşehirbelediyesi, gözne, yol

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA