18 Mayıs 2024 Cumartesi




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
19 MAYIS COŞKUSU SEFO KONSERİYLE TAÇLANDI


Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelesi için Samsun’a çıktığı ve bağımsızlık meşalesinin yakıldığı 19 Mayıs’ın 103’üncü yıl coşkusu, Büyükşehir’in gerçekleştirdiği dolu dolu etkinliklerle kente yayıldı. Mersinliler, ‘Bilmem Mi’ ve ‘Affettim’ gibi şarkılarıyla ün kazanan Sefo’nun konserinde gönüllerince eğlendi.

 

Tarih : 19 Mayıs 2022 Perşembe 11:05

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda düzenlenen konseri çok sayıda vatandaş ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da dinledi.

Sefo konseri öncesi AG Band ve Batuhan Şaraplı sahne alarak, Mersinlilere müzik ziyafeti sundu. Dinleyenler, birbirinden güzel şarkılar eşliğinde eğlence dolu bir gece yaşadı. Sefo en sevilen şarkılarından biri olan ‘Bilmem Mi’yi seslendirirken, konser alanı dinleyenlerin telefon ışıklarıyla aydınlandı.

SEÇER: “SEFO SEN NE KADAR SEVİLİYORSUN BÖYLE”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Sefo’ya Mersin’i nasıl bulduğunu sordu. Sefo, “Çok güzel. Bu dördüncü gelişim zaten” dedi. Başkan Seçer de “Bakın, Mersin’e bir gelen, bir daha gitmek istemiyor. Aşık oluyormuş. Ne diyorsunuz çocuklar” diyerek dinleyenlere seslendi. Seçer, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ı da sahneye davet ederek, “Ankara’da çalışmalardaydı. Sefo Mersin’de diye duymuş. ‘Bütün gençler orada olacak’ dedi. Sefo sen ne kadar seviliyorsun böyle” dedi.

“MERSİN GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR”

Konuşmasının devamında Başkan Seçer’in “Gerçekten muazzam. Çok renk kattın. Bugün kimi anıyoruz? Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü” cümlelerini duyan coşkulu kalabalık, ıslıklar ve alkışlarla alanı inletti ve hep birlikte ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ sloganları attı. Başkan Seçer bunun üzerine, “Mersin böyle bir yer. Mersin çağdaş bir kent. Mersin güzelliklerin kenti. Mersin kardeşlik kenti. Biz burada huzur içerisinde yaşıyoruz. Mersin geleceğe emin adımlarla yürüyor. Mersin demokrat bir kent. Mersin Atatürkçü bir kent. Bayramınız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

BAŞARIR: “TÜRKİYE’Yİ MERSİN GİBİ YAPACAĞIZ”

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da Başkan Seçer’e teşekkür ederek, “‘Türkiye’de iktidara geldiğimizde ne yapacaksınız?’ diye bana soruyorlar. Diyorum ki ‘Türkiye’yi Mersin gibi yapacağız.’ Çok şanslıyız; böyle bir belediye başkanımız var” diye konuştu. Sanatçıya çiçeğini takdim eden Başkan Seçer, Sefo ve Ali Mahir Başarır ile çektirdiği anı fotoğrafıyla günü ölümsüzleştirdi.



Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, 19mayıs, sefo

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA