29 Nisan 2024 Pazartesi




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
TURNUVANIN KAZANANLARI KUPALARINI ALDI


Akdeniz Belediyesi’nin; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla organize ettiği 23 Nisan Futbol Turnuvası, final maçlarının ardından gerçekleşen kupa ve ödül töreniyle sona erdi. Akdeniz ilçe genelinde 12 futbol takımının yarıştığı özel turnuvanın final maçları sonunda, Mersin Demir Spor 1’inci; Akdeniz Belediye Spor 2’nci; Mersin Çelik Spor 3’üncü; Çay Çilek Spor ise 4’üncü oldu.

 

Tarih : 26 Nisan 2022 Salı 14:16

Akdeniz ilçesinde mücadele veren futbol kulüplerinin U-10, U-11 ve U-12 yaş gruplarının katıldığı 23 Nisan Futbol Turnuvası’nın final maçları ve ödül töreni, Seyfi Ali Türkoğlu - Şafak Erdur Futbol Sahası’nda düzenlendi. Törene, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Şube Başkanı Mesut Bilir ve Mersin İdman Yurdu’nun efsane futbolcularından Ayhan Öz katıldı.

 “GENÇLERİMİZE VE ÇOCUKLARIMIZA YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Turnuvanın ödül törenine katılan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, çocuklar ve gençler için yeni spor tesisleri yaptıklarını, mevcut tesisleri de yenilediklerini anlattı. Başkan Gültak, “Merkezde, şu an içinde olduğumuz tesis gibi 4 tane tesisi bitirdik. Yakın zamanda, gençlerimizin üniversite sınavına hazırlanacağı Yılmaz Güney Gençlik Merkezi’ni de bitireceğiz. Burada, Akdeniz’in ilk yarı olimpik bir yüzme havuzu ve aquapark da olacak. Çocuklarımızın gidebileceği bir havuzları dahi bugüne dek yoktu. Orada çocuklarımız ücretsiz yüzme kursları alacak” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZI, DİLEDİKLERİ LİSE VE ÜNİVERSİTE HAYALLERİNE KAVUŞTURUYORUZ”

Eğitim sürecine büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Gültak, “Geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimize yatırım yapıyoruz, yatırım yapmaya da devam edeceğiz Metropol gökdelen binasında hizmete açtığımız ücretsiz Etüt Merkezi’nin yanı sıra, Eğitim Akademisi portalımız ile eğitimde fırsat eşitliği sağlıyoruz. Gençlerimizi ve çocuklarımızı hayalini kurdukları üniversite ve liselere kavuşturuyoruz” diye konuştu.

Turnuvaya katılan takımlara, teknik adamlara, hakemlere ve Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu temsilcilerine teşekkür eden Başkan Gültak, turnuvada dereceye giren takım oyuncularını tebrik etti. Konuşmasının ardından Başkan Gültak, final maçlarını yöneten hakemlere madalyalarını takdim etti. Akdeniz Belediyesi 23 Nisan Futbol Turnuvası, ilk 4’e giren futbolcular ve antrenörlere kupa ve ödül takdiminin ardından toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 



Paylaş :
 
Etiketler :  mersinakdenizbelediyesi, 23nisanfutbolturnuvası

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA