29 Mart 2024 Cuma




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
PARKLARA SOSYAL MESAFELİ BANK


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından korona virüsün bulaşma riskine karşı iki atölyede geri dönüşüm malzemesinden üretilen sosyal mesafeli bankları parklara yerleştirmeye başladı.

 

Tarih : 13 Mayıs 2020 Çarşamba 01:21

PARKLARA SOSYAL MESAFELİ BANK

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından korona virüsün bulaşma riskine karşı iki atölyede geri dönüşüm malzemesinden üretilen sosyal mesafeli bankları parklara yerleştirmeye başladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, korona virüs salgını dolayısıyla ön planda tutulmaya başlanan sosyal mesafenin korunması kuralına uyum sağlayacak ve sadece iki kişinin oturmasına uygun olan banklar üretiyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığına bağlı Tarsus Gençlik Kampı ile Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki iki marangoz atölyesinde, “Korona Bank” olarak adlandırılan oturma banklarının üretimi gerçekleştiriliyor. Gençlik Kampında geri dönüşüm malzemelerinden imal ediliyor Tarsus Gençlik Kampındaki marangoz atölyesinde bugüne kadar yine geri dönüşüm malzemelerinden kreşlere masa, sandalye, dolap ve diğer gereçlerin yanı sıra normal oturma bankları, kamuya açık alanlara veya mezarlıklara konulmak için saksılar, park ve bahçeler için kamelya üretimi gerçekleştirildi. Atölyede bu kez de herhangi bir masraf yapılmadan, Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından geri dönüşüm malzemeleri kullanılarak sosyal mesafeli bankların üretimi yapılıyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığının atölyesinde de söz konusu bankların üretimi gerçekleştiriliyor. Sadece iki kişinin oturabileceği şekilde dizayn edilen ve orta bölümü boş bırakılan banklar, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Kültür Park’ta ve kentte uygun görülen noktalara konulmaya başlandı.



Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA